BOLTI KISEGÍTŐ - optikai-, napszemüveg bolt

Munkabér: 1200 Ft/óra
Helyszín: Budapest XIII.
Munkaidő: RUGALMAS!

Leírás:

Nappali tagozatos 18 év felüli diákokat  (PASSZÍV FÉLÉVESEKET is) keresünk jó kommunikációs készsségel  a Váci úti Tescoban lévő optikai üzletbe. Alapszintű angol nyelv szükséges, csupán csak  azért, ha külföli érdeklődik egy-egy szemüveg iránt, akkor őt is megértsd. Csak olyanok jelentkezését várjuk akik hosszútávra tudják a munkát vállalni (több hónap) nem csak nyárra! 

 

Helyszín: XIII. ker. Váci úti Tescon belül

 

Feladat: szemüvegek eladásban segítségnyújtás azoknak a magyar és külföldi vevőknek akik kérik. (Turisztikailag frekventált helyen található az üzlet ezért sok a külföldi vásárló). Olyan diákok jelentkezését várjuk akik közvetlenek és vevőbarát a hozzáállásuk. Nem kell pénzt, vagy pénztárépet kezelni. Tovább lépési lehetőség is biztosított! 

BÉR : bruttó 1200 Ft / óra

Elvárás: Barátságos, nyitott, vevőbarát hozzáállás és kiválló angol nyelvtudás!

Munkaidő: rugalmas minimum 6 órában és heti 3-4 napban,  hétfőtől - vasárnapig 12:00-20:00-ig, időszakban bármikor! A jelentkezőknek hétvégét is vállalniuk kell!

 

Jelentkezésedben pontosan add meg mely napokon tudnál kezdeni és melyik műszakban/időbeosztában dolgoznál! (vagy mely napon hány órától - hány óráig)

Ha szeretnél értesülni hasonló jellegű munkákról, akkor jelölj be minket Facebookon és egy csoporton belül üzenetben megkaphatod a legújabb munkák leírását és válaszolva jelentkezhetsz is!

Kattints a linkre: https://www.facebook.com/belaes.zsolt

Jelentkezésed várjuk fényképes önéletrajzzal!

Kapcsolattartó:

Szegedi Zsolt

Tel.: 06-30-8789136

E-amil: szegedizsolt@jobbkezek.hu