OTTHON(is)munkahelyen(is)végezhető telefonos munka

Munkabér: 1100 Ft/óra
Helyszín: Budapest XIV.
Munkaidő: RUGALMAS

Leírás:

Nappali tagozatos egyetemistákat, főiskolásokat keresünk ( PASSZÍV féléveseket is) a lentiekben felvázolt, munkára!

Ezt a telefonos munkát otthonról is lehet végezni, csak internetes hozzáféréssel kell rendelkezni, illetve egy számítógéppel! Igaz, néhány hétig az irodában kell a munkát végezni (a betanulási idő alatt a Megbízó cégünk XIV.kerületi telephelyén). Első lépéseket ott tudjátok megtanulni és a helyszínen tudnak veletek hatékonyan foglalkozni, ha pedig mennek a dolgok, akár otthonról is végezhető! Van egy online rendszer. ami szerint a munkaidő is mérhető és természetesen telefonköltség nincs!

Abban az esetben, ha nincsenek meg a kellő otthoni körülmények,  akkor természetesen a megbízó cégünk irodájában is lehet a munkát végezni, ahol minden eszköz és körülmény biztosított!

Munkakezdés: megegyezés szerint bármikortól, de elsősorban olyan jelentkezőket várunk akik iskola mellet is minimum 15 órát tudnak dolgozni hetente, bármilyen időbeosztásban, reggel 9 és 19 óra között!

 

Munkabér: havi 50 óra alatti teljesítés esetén bruttó  1000 Ft / óra ( nem teljesítménybéres munka) havi 50 éss 80 óra közötti teljesítés esetén az óradíj automatikusan bruttó 1050 Ft / óra díjban van elszámolva, 80 és 100 óra közötti teljesítés esetén bruttó 1100 Ft óra , havi 100 óra feletti óraszám teljesítése esetén  bruttó 1150 Ft / óra díjban kerül elszámolásra.

ILLETVE van  típusú elszámolás, ami az óradíj mögötti teljesítést méri és ha megvan a teljesítés akkor az óradíj bruttó 1300 Ft / óra .


Az önéletrajzzal ellátott jelentkezésed után küldjük a címet, ahol a megbízó cég képviselője vár, egy személyes találkozóra, minden héten:

hétfő 15 órakor

kedd 15 órakor

szerda15 óra

vagy

csütörtök 15 órakor

Az időpontot kérem megjelölni a jelentkezéskor és bejelentem érkezésed!

Még néhány információ:

Munka jellege:

- feladat telefonos értékesítés (szolgáltatások), illetve a szolgáltatásokkal kapcsolatos felmérések, esetleg rövid kérdőív kitöltése!


Munkaidő teljesen kötetlen, de minimum heti 2-3 munkanapban (szombat, vasárnapot nem beleszámolva, mert pl. szombaton nagyon ritkán fordul elő munkahttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png)

Azok jelentkezését várjuk, akik jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, és betöltötték a 17-ik életévüket, illetve hosszú távra terveznek (több hónapra)!

MUNKAIDŐ:

Kötetlen, de minimum 4 órában (9 és 19 óra között, bármely munkanapon), és legalább heti 2 napban!

KEZDÉS: azonnal amikor kiderül számodra, hogy szeptembertől milyen intenzitással tudod a munkát vállalni!

Jelentkezésed e-mailben várjuk önéletrajzzal!

Ha szeretnél értesülni hasonló jellegű munkákról akkor jelölj be minket Facebookon és egy csoporton belül üzenetben megkaphatod a legújabb munkák leírását és válaszolva jelentkezhetsz is!

Kattints a linkre: https://www.facebook.com/belaes.zsolt

Kapcsolattartó:

Nagy Béla

Tel.: 06-20-9227695

E-amil: nagybela@jobbkezek.hu