JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet - Diákmunka portál

English version

1052 Budapest Piarista (Pesti Barnabás) u. 4 I. emelet

Millenium Shopping Center

Bejárat a Váci u. 19-21. felől

Telefon: 06 (1) 328- 0146, 06 (1) 328-0147

Fax: 06 (1) 338-2271

E-mail: info@jobbkezek.hu

 

KIEMELT - irodai és ügyfélszolgálati munkaNyomtatás


Nappali tagozatos diákokat keresünk betöltött 18 éves kortól, hosszú távú irodai adminisztrációs munkára és ügyfélszolgálati munkára erős angolnyelv tudással keres diákokat, akik nem "csak" nyári munkát keresnek, hanem akik már a jövőjük megalapozását is tervezik, kraítívak és vágynak a tapasztalat szerzésre, és a fejlődési lehetőségre.

FELADATOK:

Az ügyfélszolgálat a cég lelke. Fő feladata a vásárlókkal való kommunikáció: felmerülő kérdések megválaszolása és problémák gyors megoldása. Továbbá a partneréttermekkel való egyeztetés és a futárok munkájának segítése. A kommunikáció első sorban chaten zajlik, közvetlen, barátságos hangnemben. Mindenkit tegezünk és emotikonokkal és kedvenc gifekkel színesítjük a beszélgetést. Az ügyfélszolgálaton nem csak a problémák megoldásával foglalkozunk, de igyekszünk emellett szuper élményt nyújtani minden egyes vásárlónak. Fontos számunkra, hogy a beszélgetések során vigyél egy kis játékosságot, humort, egy kis személyes pluszt a kommunikációba, ezért a kreativitás alapkövetelmény.

ELVÁRÁSOK:
Korábbi ügyfélszolgálatos tapasztalat előny. Gyorsan tanulsz és odafigyelsz az apró részletekre, ugyanakkor egészében is képes vagy átlátni a folyamatokat. A multitasking az erősséged így gond nélkül, higgadtan tudod kezelni és megoldani a párhuzamosan folyó ügyeket, kéréseket, illetve megfelelően tudod priorizálni őket. Gyorsan felveszed a ritmust és beleveted magad a munkába egy pörgős, fiatalos startup környezetben. Folyékonyan kommunikálsz angolul és magyarul írásban és szóban is.

 

MUNKAIDŐ:
heti 20-30 óra. Az ügyfélszolgálat minden nap 10:00-22:30 között, illetve pénteken és szombaton 10:00-23:30 között érhető el. 7 órás shiftekben történik a munkavégzés, napközben, este és hétvégén is, ELŐRE MEGBESZÉLT RUGALMAS beosztás alapján.

Ahogy a díjazás sem átlagos a munka sem az. Fél EURÓPÁBAN is működő Megbízó cégünk irodai , adminsztrátort ,kapcsolat tartót , ügyfél szolgálati munkatársatkeres...különböző kreatív melléktevékenységekkel.

***Jelentkezésed e-mailben várjuk önéletrajzzal, leírva mikor tudnál kezdeni, miylen hosszú távon tudnád vállalni és hétfőtől -péntekig időszakban, mely napon, és azon a napon hány órától - hány óráig tudnál dolgozni!?

Ha szeretnél értesülni hasonló jellegű munkákról akkor jelölj be minket Facebookon és egy csoporton belül üzenetben megkaphatod a legújabb munkák leírását és válaszolva jelentkezhetsz is!

Kattints a linkre: https://www.facebook.com/belaes.zsolt

 

 

Kapcsolattartó:

Nagy Béla

06-20-9227695

nagybela@jobbkezek.hu

Jelentkezés:


Feltölthető fájl max. mérete: 2 MB

Ráérek:Jelöld be, mely napokon érsz rá ...

  máj. 27 Hétfő máj. 28 Kedd máj. 29 Szerda máj. 30 Csütörtök máj. 31 Péntek jún. 01 Szombat jún. 02 Vasárnap
RUGALMAS

Kérlek elküldés előtt írd a kép melletti mezőbe a képen látható betűket/számokat.