JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet - Diákmunka portál

English version

1052 Budapest Piarista (Pesti Barnabás) u. 4 I. emelet

Millenium Shopping Center

Bejárat a Váci u. 19-21. felől

Telefon: 06 (1) 328- 0146, 06 (1) 328-0147

Fax: 06 (1) 338-2271

E-mail: info@jobbkezek.hu

 

OTTHON(is)munkahelyen(is)végezhető telefonos munkaNyomtatás


Nappali tagozatos egyetemistákat, főiskolásokat keresünk ( PASSZÍV féléveseket is) a lentiekben felvázolt, munkára!

Ezt a telefonos munkát otthonról is lehet végezni, csak internetes hozzáféréssel kell rendelkezni, illetve egy számítógéppel! Igaz, néhány hétig az irodában kell a munkát végezni (a betanulási idő alatt a Megbízó cégünk XIV.kerületi telephelyén). Első lépéseket ott tudjátok megtanulni és a helyszínen tudnak veletek hatékonyan foglalkozni, ha pedig mennek a dolgok, akár otthonról is végezhető! Van egy online rendszer. ami szerint a munkaidő is mérhető és természetesen telefonköltség nincs!

Abban az esetben, ha nincsenek meg a kellő otthoni körülmények,  akkor természetesen a megbízó cégünk irodájában is lehet a munkát végezni, ahol minden eszköz és körülmény biztosított!

Munkakezdés: megegyezés szerint bármikortól, de elsősorban olyan jelentkezőket várunk akik iskola mellet is minimum 15 órát tudnak dolgozni hetente, bármilyen időbeosztásban, reggel 9 és 19 óra között!

 

Munkabér: havi 50 óra alatti teljesítés esetén bruttó  1000 Ft / óra ( nem teljesítménybéres munka) havi 50 éss 80 óra közötti teljesítés esetén az óradíj automatikusan bruttó 1050 Ft / óra díjban van elszámolva, 80 és 100 óra közötti teljesítés esetén bruttó 1100 Ft óra , havi 100 óra feletti óraszám teljesítése esetén  bruttó 1150 Ft / óra díjban kerül elszámolásra.

ILLETVE van  típusú elszámolás, ami az óradíj mögötti teljesítést méri és ha megvan a teljesítés akkor az óradíj bruttó 1300 Ft / óra .


Az önéletrajzzal ellátott jelentkezésed után küldjük a címet, ahol a megbízó cég képviselője vár, egy személyes találkozóra, minden héten:

hétfő 15 órakor

kedd 15 órakor

szerda15 óra

vagy

csütörtök 15 órakor

Az időpontot kérem megjelölni a jelentkezéskor és bejelentem érkezésed!

Még néhány információ:

Munka jellege:

- feladat telefonos értékesítés (szolgáltatások), illetve a szolgáltatásokkal kapcsolatos felmérések, esetleg rövid kérdőív kitöltése!


Munkaidő teljesen kötetlen, de minimum heti 2-3 munkanapban (szombat, vasárnapot nem beleszámolva, mert pl. szombaton nagyon ritkán fordul elő munkahttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png)

Azok jelentkezését várjuk, akik jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, és betöltötték a 17-ik életévüket, illetve hosszú távra terveznek (több hónapra)!

MUNKAIDŐ:

Kötetlen, de minimum 4 órában (9 és 19 óra között, bármely munkanapon), és legalább heti 2 napban!

KEZDÉS: azonnal amikor kiderül számodra, hogy szeptembertől milyen intenzitással tudod a munkát vállalni!

Jelentkezésed e-mailben várjuk önéletrajzzal!

Ha szeretnél értesülni hasonló jellegű munkákról akkor jelölj be minket Facebookon és egy csoporton belül üzenetben megkaphatod a legújabb munkák leírását és válaszolva jelentkezhetsz is!

Kattints a linkre: https://www.facebook.com/belaes.zsolt

Kapcsolattartó:

Nagy Béla

06-20-9227695

nagybela@jobbkezek.hu

Jelentkezés:


Feltölthető fájl max. mérete: 2 MB

Ráérek:Jelöld be, mely napokon érsz rá ...

  aug. 22 Csütörtök aug. 23 Péntek aug. 24 Szombat aug. 25 Vasárnap aug. 26 Hétfő aug. 27 Kedd aug. 28 Szerda
RUGALMAS

Kérlek elküldés előtt írd a kép melletti mezőbe a képen látható betűket/számokat.