JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet - Diákmunka portál

English version

1052 Budapest Piarista (Pesti Barnabás) u. 4 I. emelet

Millenium Shopping Center

Bejárat a Váci u. 19-21. felől

Telefon: 06 (1) 328- 0146, 06 (1) 328-0147

Fax: 06 (1) 338-2271

E-mail: info@jobbkezek.hu

 

KIEMELT -rugalmas irodai és ügyfélszolgálati munkaNyomtatás


Nappali tagozatos diákokat keresünk betöltött 18 éves kortól, hosszú távú irodai adminisztrációs  és ügyfélszolgálati munkára  ”folyékony” angolnyelv tudással,  azoknak ideális akik kreatívak és vágynak a tapasztalat szerzésre, és a fejlődési lehetőségre.

FELADATOK:

Az ügyfélszolgálat a cég lelke. Fő feladata a vásárlókkal való kommunikáció: felmerülő kérdések megválaszolása és problémák gyors megoldása. Továbbá a partneréttermekkel való egyeztetés és a futárok munkájának segítése. A kommunikáció első sorban chaten zajlik, közvetlen, barátságos hangnemben. Mindenkit tegezünk és emotikonokkal és kedvenc gifekkel színesítjük a beszélgetést. Az ügyfélszolgálaton nem csak a problémák megoldásával foglalkozunk, de igyekszünk emellett szuper élményt nyújtani minden egyes vásárlónak. Fontos számunkra, hogy a beszélgetések során vigyél egy kis játékosságot, humort, egy kis személyes pluszt a kommunikációba, ezért a kreativitás alapkövetelmény.

ELVÁRÁSOK:

Gyorsan felveszed a ritmust és beleveted magad a munkába egy pörgős, fiatalos startup környezetben. Folyékonyan kommunikálsz angolul és magyarul írásban és szóban is.

 

MUNKAIDŐ:

heti 20-30 óra. Az ügyfélszolgálat minden nap 10:00-22:30 között működik, illetve pénteken és szombaton 10:00-23:30 között érhető el. 7 órás shiftekben történik a munkavégzés, napközben, este és hétvégén is, ELŐRE MEGBESZÉLT RUGALMAS beosztás alapján.

Ahogy a díjazás sem átlagos a munka sem az. Fél EURÓPÁBAN is működő Megbízó cégünk irodai , adminisztrátort ,kapcsolat tartót , ügyfél szolgálati munkatársat keres...különböző kreatív melléktevékenységekkel.

***Jelentkezésed e-mailben várjuk önéletrajzzal, leírva mikor tudnál kezdeni, milyen hosszú távon tudnád vállalni és hétfőtől -vasárnapig időszakban, mely napon, és azon a napon hány órától - hány óráig tudnál dolgozni!?

Ha szeretnél értesülni hasonló jellegű munkákról akkor jelölj be minket Facebookon és egy csoporton belül üzenetben megkaphatod a legújabb munkák leírását és válaszolva jelentkezhetsz is!

Kattints a linkre: https://www.facebook.com/belaes.zsolt

 

 

Kapcsolattartó:

Nagy Béla

06-20-9227695

nagybela@jobbkezek.hu

Jelentkezés:


Feltölthető fájl max. mérete: 2 MB

Ráérek:Jelöld be, mely napokon érsz rá ...

  ápr. 20 Szombat ápr. 21 Vasárnap ápr. 22 Hétfő ápr. 23 Kedd ápr. 24 Szerda ápr. 25 Csütörtök ápr. 26 Péntek
RUGALMAS

Kérlek elküldés előtt írd a kép melletti mezőbe a képen látható betűket/számokat.