JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet - Diákmunka portál

English version

1052 Budapest Piarista u. 4 I. emelet

Millenium Shopping Center

Bejárat a Váci u. 19-21. felől

Telefon: 06 (1) 338-2271

E-mail: info@jobbkezek.hu

 

ADATVÉDELMI ELVEK


 • Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük
  - az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint
  - az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, és
  - a 2001. évi CVIII. törvényt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
 • A regisztráció során vagy bármely módon birtokunkba került magántermészetű adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük.
 • A JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében. Ennek keretében gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről és az eljárási szabályok kialakításáról, amelyek az adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés vagy megsemmisülés elleni védelméhez feltétlenül szükségesek.
 • Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért a JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet felelősséget nem vállal!
 • A regisztrációs űrlap kitöltésével együtt látogatóink elfogadják, hogy a JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet megkeresse őket diákmunkával kapcsolatos tájékoztatással.
 • A Jobb Kezek honlapról további honlapokra mutató linkek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelosséget nem vállalunk.
 • A JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet fenntartja a jogot, hogy regisztrált látogatói egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa előzetes értesítést követően.

Adatvédelmi szabályzatunk letöltéséhez kattints ide: Adatvédelmi Szabályzat