JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet - Diákmunka portál

English version

Központi irodánk címe:

1133 Budapest, Váci út 76.

Kapcsolat / Contact


Belvárosi irodánk és Wolt partner irodánk címe:

1052 Budapest, Piarista u. 4.

Kapcsolat / Contact

 

BELÉPÉS FELTÉTELEI


Kedves nappali tagozatos tanuló/hallgató!

Ha már találtál munkát nálunk, és elkezdenél dolgozni, akkor be kell lépned tagnak hozzánk. A tagság addig érvényes, amíg ki nem lépsz tőlünk, vagy meg nem szűnik a nappali tagozatos jogviszonyod. A törvény szerint egyszerre több iskolaszövetkezet tagja is lehetsz, tehát nem gond, ha máshol már dolgoztál, akkor sem, ha ők ennek az ellenkezőjét állítják! A tagság feltétele a Belépési nyilatkozat és a Tagi megállapodás aláírása is.

A belépéshez az alábbiak szükségesek:

  • Adószám
  • Érvényes diákigazolvány
  • Bankszámlaszám ( a 16 v. 24 jegyű átutalási számlaszám. )
  • Ha van, a Tb. Szám

Belépni csak személyesen, a szövetkezet irodájában lehet, a diákigazolvány bemutatásával. A belépés feltétele az 500 Ft-os részjegy jegyzése, amelynek összegét az első bérből vonjuk le. A részjegy értékét a kilépéskor visszafizetjük! Kilépni csak egyszer lehet úgy, hogy utána még visszaléphess.

A tagságot meg kell hosszabbítani. Ez a felsőfokú képzésben résztvevők számára félévente szükséges, minden év márciusában és októberében, a középiskolákba járóknak évente egyszer kell ezt megtenniük, októberben. A hosszabbítás során be kell mutatni az érvényes diákigazolványt a következő módon: Az érvényes, új matricával rendelkező diákigazolvány mindkét oldalát beszkenneled, vagy lefényképezed és elküldöd nekünk az alábbi e-mail címre: diakig@jobbkezek.hu Amennyiben nincs érvényesített diákigazolványod, elfogadjuk az érvényes iskolalátogatási igazolást is szkennelve, fotózva vagy ha e-igazolás, akkor egyszerűen küldd tovább nekünk. Ha megkaptuk az megfelelő képeket, akkor küldünk egy e-mailt Neked, amivel visszaigazoljuk, hogy megérkezett és ezzel meg is hosszabbítottuk a tagságodat a következő tanévre vagy szemeszterre. Aki ezt nem teszi meg, annak nem tudjuk átutalni a munkabérét, azt csak készpénzben veheti fel, a fentiek bemutatása után.

Aki már nem nappali tagozaton tanul, az nem dolgozhat a Jobb Kezeknél diákmunkán!