JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet - Diákmunka portál

English version

1052 Budapest Piarista (Pesti Barnabás) u. 4 I. emelet

Millenium Shopping Center

Bejárat a Váci u. 19-21. felől

Telefon: 06 (1) 328- 0146, 06 (1) 328-0147

Fax: 06 (1) 338-2271

E-mail: info@jobbkezek.hu

 

BÉRKIFIZETÉS FELTÉTELEI


A JOBB KEZEK Iskolaszövetkezetnél nincs mód készpénzben kérni a bérfizetést. Ha valakinek nem tudjuk átutalni a bérét a bankszámlájára rajtunk kívül álló okok miatt – nem mutatott be érvényes diákigazolványt, rossz a megadott számlaszám - akkor a bért csak készpénzben lehet felvenni ezen időpontokban. »

Általános szabályok:

Az adott naptári hónap béreit mindig a következő hónap 10-én 16 órakor – vagy ha az a nap bankszünnap, akkor az előtte levő utolsó munkanapon 16 órakor utaljuk át. Akiknek nem tudjuk átutalni az a megjelölt napon veheti fel készpénzben, 10:00-16:00 óráig. A fizetés helye a szövetkezet irodája.

Érdemes ezen a napon jönni a pénzért, mert ha bármi probléma adódik, azt a pótbérfizetés napján tudjuk korrigálni. A pótbérfizetés 12:00-16:00 óráig tart.

Aki ekkor sem vette fel a bérét, az megteheti a pótbérfizetés utáni bármelyik pénztári órában. A szövetkezetből kilépni szintén a pénztári órákban lehet.

Az átutalást külön nyomtatványon kell kérni a Jobb Kezek irodájában, amelyen a bankszámla száma mellett annak tulajdonosát, és a számlához tartozó lakcímet is közölni kell.

Az átutalás feltétele, hogy a kérelmező rendelkezzen az adott (fél)évre érvényes iskolalátogatási igazolással. Az átutalásért a Jobb Kezek nem von le díjat a munkabérből.

Az esetleges reklamációt a legkésőbb pótbérfizetés nap előtt 2 nappal lehet eljuttatni hozzánk, úgy, hogy az esetleges pótbért a pótbérfizetés napján átutalhassuk.

 

Levonások a bérből »