KIEMELT - irodai és ügyfélszolgálati munka

Munkabér: 1410 Ft/óra
Helyszín: Budapest VI.
Munkaidő: RUGALMAS

Leírás:

Nappali tagozatos diákokat keresünk betöltött 18 éves kortól, hosszú távú irodai adminisztrációs munkára és ügyfélszolgálati munkára erős angolnyelv tudással keres diákokat, akik nem "csak" nyári munkát keresnek, hanem akik már a jövőjük megalapozását is tervezik, kraítívak és vágynak a tapasztalat szerzésre, és a fejlődési lehetőségre.

Jelentkezésed e-mailben várjuk önéletrajzzal, leírva mikor tudnál kezdeni, miylen hosszú távon tudnád vállalni és hétfőtől -péntekig időszakban, mely napon, és azon a napon hány órától - hány óráig tudnál dolgozni!?

Ahogy a díjazás sem átlagos a munka sem az. Fél EURÓPÁBAN is működő Megbízó cégünk irodai , adminsztrátort ,kapcsolat tartót , ügyfél szolgálati munkatársatkeres...különböző kreatív melléktevékenységekkel.

***Amenniyben ez a lehetőséged felkeltette az érdeklődésed, akkor várjuk jelentlezésed és küldünk egy részletes leírást a munkáról, hogy könnyebben el tudd dönteni, hogy esetleg vállalnád-e ezt az egyedi lehetőséget.

 

Ha szeretnél értesülni hasonló jellegű munkákról akkor jelölj be minket Facebookon és egy csoporton belül üzenetben megkaphatod a legújabb munkák leírását és válaszolva jelentkezhetsz is!

Kattints a linkre: https://www.facebook.com/belaes.zsolt

 

 

Kapcsolattartó:

Nagy Béla

Tel.: 06-20-9227695

E-amil: nagybela@jobbkezek.hu